Szabó Fruzsina

Oktatok: Magyar nyelv és irodalom, történelem

Szakterületem: Felvételi felkészítés, érettségi felkészítés, tantárgyi felzárkóztatás

Tapasztalat: 3 év

Hol oktatok?

Online: Igen

Saját helyszínen: Nem

Házhoz megyek: Nem

Csoportos órát vállalok?

Igen: Max. 10 fő

Szabó Fruzsina orafoglalo.jpg

Bemutatkozás

Vállalom általános iskolás és középiskolás diákok korrepetálását, felzárkóztatását, vizsgafelkészítését magyar nyelv és irodalom, történelem tantárgyakból online. 

A KRE-BTK magyar-történelem tanárszakára járok. Kb. 2,5 éve korrepetálok és készítek fel felvételire, érettségire diákokat. Szeretem a munkámat és jó látni, hogy a tanulók mennyit tudnak fejlődni néhány hónap alatt is, a céljuk elérése érdekében. 

Az óráim jó hangulatúak, szeretem a játékosabb feladatokat, amik a tananyag mellett fejleszthetik a tanulók további kompetenciáit, mint például a megfigyelő képességüket. 

Számomra fontos, hogy a hozzám járó tanítványok fejlődni tudjanak, ezért igyekszem mindig olyan órát tartani, ami a legszemélyre szabottabb és amivel a hiányosságokat pótolni tudjuk. 

Általános iskolásoknál az alsó tagozaton 3-4. osztályosok korrepetálását is szívesen vállalom szövegértés (olvasás), nyelvtan és fogalmazás tárgyakból.  

Az óráimat online tartom, leginkább Skype-on, de szóba jöhet még a Discord platform is.  Az első óra előtt egy rövid írásos / Skype konzultációval megbeszéljük, hogy mi lesz a magánórák célja, majd kiválasztjuk a legalkalmasabb időpontot az órákra. 

Várom az érdeklődők jelentkezését! :)

Óradíjak:

Online konzultáció (30 perc): INGYENES

Online óra (60 perc): 3000 Ft -tól

Online óra (120 perc): 5500 Ft-tól

Online csoportos óra (60 perc): 2500 Ft-tól

 

Mindent megbeszélünk az ingyenes konzultáción. 

Fizetési lehetőségek:

 

Átutalás

Órafoglalás