Rólunk

Üdvözöllek Venter Dávid vagyok az Órafoglaló alapítója és megálmodója. 

Venter_Dávid.png

2020-ban indítottam el az online nyelvoktatással foglalkozó oldalamat a skillpumper.com -ot, aminek köszönhetően a magyar diákok számára is elérhetővé vált a külföldi nyelvtanárral való tanulás. Diákjaink az otthonuk kényelméből gyakorolják nap mint nap az aktív kommunikációt Skype-on, vagy Zoom-on keresztül. 

Ez az oldal még jóval az előtt indult, hogy megjelent volna Covid19 okozta vírushelyzet. Amin egyébként sajnos én is átestem..

2020-ban sok minden megváltozott..

Bezártak az iskolák, nyelviskolák, edzőtermek és szinte minden közösségi hely..  De ettől még nem állt meg az élet, csak megváltozott. :)

Elkezdtünk alkalmazkodni ezekhez a körülményekhez, aki megtehette home office-ba vonult, elelindult a digitális oktatás az iskolákban, számos nyelviskola és magántanár  átállt a Skype-os oktatásr.. Aminek köszönhetően rengetek időt, pénzt és energiát takarítottunk meg.

Az Órafoglalót azért hoztam létre, hogy segítsek mind az oktatóknak, mind a diákoknak, abban hogy könnyebben megtalálják egymást és rugalmasabbá váljon számukra az időpont egyeztetés. 

Remélem, hogy hasznotokra válik! :)