Németh Nikolett

 

Oktatok: Német

Szakterületem: általános német, orvosi szaknyelv, idegenforgalom, vendéglátás, turizmus, gazdasági szaknyelv, állásinterjú és felvételi beszélgetés, közép-, és felső fokú nyelvvizsga felkészítés (Goethe, ÖSD, TELC, Origo, Euroexam, BME, BGE, Corvinus...)

Tapasztalat: 8 év

Hol oktatok?

Online: Igen

Saját helyszínen: Nem

Házhoz megyek: Nem

Csoportos órát vállalok?

Igen: Max 2 fő

Németh Nikolett órafoglaló

Bemutatkozás

A német nyelvhez való történetem egészen az általános iskoláig vezet vissza, amikor a szüleim a német nyelvet választották, és így német csoportos lettem. Az általános iskolában is szerencsére jó nyelvtanárokat kaptam, akik megalapozták még kisiskolás koromban a tudásomat. Azonban akkor még nem gondoltam, hogy ilyen messzire fog vezetni a nyelvek iránti szeretetem. Hamar beláttam, hogy az idegennyelvek a világom, ezért kéttannyelvű szakközépiskolába mentem továbbtanulni, ahol további 5 éven keresztül sajátítottam ela német nyelv rejtelmeit 3 különböző nyelvtanár segítségével, a heti 20 német mellett a szaktantárgyakat is németül tanulhattam, így a földrajzot, az idegenvezetési szaktárgyakat is. Innen nem is volt kérdés, hogy merre tanuljak tovább. Ausztria kézenfekvőnek tűnt, így jelentkeztem egy ausztriai egyetemre, ahova elsőre felvételt nyertem a kiválasztási folyamat után és megkezdhettem tanulmányaimat egy új országban. Ausztriában sokat tanultam az egyetemen, sok új embert ismertem meg, sok értékes külföldi barátra tettem szert távol a családomtól és a szeretteimtől, de legfőképpen magamról tanultam sokat. Az osztrák szleng és az osztrák emberek átszőtték a mindennapjaimat. Belecseppentem a tanulmányaim mellett a rendezvények világába is, aminek hála sok tapasztalatot gyűjthettem beépülve a helyi emberek hétköznapjaiba, látva a helyi szokásokat, életstílust. Ausztria sokat hozzátett a személyiségemhez, ahhoz, aki jelenleg vagyok. A mentalitásbeli különbséget aztán hazahozva Győrben lehetőséget kaptam, hogy az egyik nyelviskolában, ha van kedvem, taníthassak. Igent mondtam, és akkor még nem is tudhattam, hova visz engem ez az út. Az események felgyorsultak, már az első nyelviskola után felkértek egy másik nyelviskolába is tanítani, amit szintén elfogadtam, így párhuzamosan tanítottam egyszerre a két nyelviskolában, aholmindegyikben más típusú nyelvtanítási módszerrel találkoztam. Ezt követően az utam Budapestre vezetett, ahol egy további nyelviskolának dolgoztam és céges nyelvtanfolyamokat vezettem IT, pénzügyi és banki szektorban dolgozó cégeknek, munkatársaknak. A céges oktatásokat is szerettem, bár egy idő után hamar rájöttem, hogy a saját utamra szeretnék térni. Így a magánoktatást választottam. A magántanítványaim száma gyorsan megnövekedett a velük közösen elért eredmények hatására. Bármilyen megkopott tudással is jöttek hozzám a tanitványaim, egy cél lebegett a szemem előtt, leginkább a tudásuk fejlesztése és a nyelvvizsga letevése. Rövid időn belül beigazolódott, hogy az, ahogyan tanítok, az tetszik az embereknek és legfőképpen eredményes. Így sokan csalódva a nyelviskolák rendszerében felkerestek engem. Többéves magánoktatási évekkel mögöttem, az a célom, hogy még több embernek tudjak segíteni a nyelvtanulásban.

 

Pörgős órákat tartok, rugalmas időbeosztással, jó hangulatban de következetes elvárásokkal, inspiráló,motiváló közegben. De beszéljenek a szavak helyett a képek az elmúlt időszakról a tanítványaimmal, akikkel szép eredményeket értünk el a közös munka során: (minden tanítványomra örömmel gondolok vissza, és örülök, hogy hozzátehettem valamit a céljaik, álmaik eléréséhez az életükben.) álljanak hát itt páran, a teljesség igénye nélkül:

 

Magamról: Kint éltem és tanultam Ausztriában, idegenforgalmi szakközépiskolàba jártam német  nyelvű tantárgyakkal, és több mint 5 nyelviskolában dolgoztam, jelenleg online vallalok tanitast, kommunikaciofejlesztest német emelt erettsegire valo felkeszulest es nyelvvizsgakra valo készülést is vállalok felső szintig is. Kulfoldon élöknek vagy kiutazokat is készítek allasinterjukra is vagy szakmához. Nagyon sok könyvvel anyaggal rendelkezem házi feladatokkal, szituaciokkal, fordítasi gyakorlatokkal egybekötve. Fejleszd a nyelvtudásod velem németből!

Óradíjak:

45 perc: 3800 Ft

60 perc: 5000 Ft 

90 perc: 7500 Ft

Fizetési lehetőségek:

 

Átutalás, bankkártya, Revolut

Órafoglalás