Martos András

Oktatok: villamosságtan, elektrotechnika, analóg és digitális elektronika, irányítástechnika-szabályozástechnika,-automatika, digitális technika, méréstechnika, programozás C nyelven

Szakterületem: villamos műszaki tantárgyak

Tapasztalat: 15 év

Hol oktatok?

Online: Igen (elsősorban skype)

Saját helyszínen: Budapest IX. ker Boráros tér Dunaház

Házhoz megyek: igen (megegyezés alapján)

Csoportos órát vállalok?

Igen: igen (nincs felső határ, a helyszínt nagyobb létszám esetén biztosítani szükséges)

Martos András orafoglalo.jpg

Bemutatkozás

A BMF Kandón végeztem villamosmérnöki és mérnöktanári szakon, majd a BME-n szintén villamosmérnökként. Közel 15 éves magántanári tapasztalattal rendelkezem, a felsőoktatási intézmények közül BME-VIK, BME-GTK, BME-GÉK, BME-KSK, OE-KVK, OE-BGK, OE-KGK, OE-RKK, OE-NIK, GDF, PPKE info, Corvinus, Gödöllő SZIE, Győr SZIE, Kecskemét Neumann/GAMF, Veszprém PANNON, DUF, Edutus, DE, ME karról vagy intézményből járt már nálam hallgató, akiket sikerrel készítettem fel a soron következő zh-ra, vizsgára. Tudok segíteni továbbá házi feladatok kidolgozásában, szakdolgozattal kapcsolatos konzultációs munkában is.

A középiskolák közül Budapest Műszaki Szakközépiskoláinak mindegyikéből készítettem már fel diákokat az évközi követelmények, vagy a pótvizsga sikeres teljesítése céljából.

Egy alkalommal max. 2*60 percet szoktam tartani, szünet nélkül. Óráim intenzívek, pörgősek, nagy ütemben haladunk a feldolgozandó tananyaggal, de ha szükségesnek érzi a diák, egy résznél többet is időzhetünk.

Óradíjak:

Online óra (60 perc): 7000 Ft

Fizetési lehetőségek:

 

Átutalás, készpénz

Órafoglalás